Printemat 

heeft meer dan 25 jaar ervaring  

in Document Finishing.

Printemat is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van afwerkingsapparatuur voor offset- of digitale druk en grootformaatdruk, evenals afwerkingsapparatuur voor de grafische en kantoorindustrie.

PRINTEMAT heeft meer dan 25 jaar expertise! Ons kleinschalig bedrijf streeft ernaar trouw te blijven aan zijn principes en streefts ernaar u een breed scala aan kwalitatieve apparatuur en benodigdheden te bieden tegen de meest eerlijke prijzen. We zijn partners van 's werelds toonaangevende bedrijven in de grafische industrie.

1999
Ons verhaal

In 1999 richtte de Dominique BOUCHER zijn eigen bedrijf op, met technische expertise en uitgebreide ervaring in management. In het tijdperk van digitalisering in de grafische industrie specialiseerde Dominique BOUCHER zich in de distributie van laminatiesystemen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de marketing van de bekende Engelse lamineermachines van D&K en biedt onderhoud voor deze apparatuur.​

2001
 

Het bedrijf maakt een snelle groei door en PRINTEMAT werd opgericht in 2001, waarbij het zich vestigde in Namen. Vervolgens begon het bedrijf uit te breiden naar de verkoop van een breed scala aan afwerkingsapparatuur en werd het een geautoriseerde distributeur van verschillende gerenommeerde merken.

2007

"In 2007, tijdens de groei, verhuisde PRINTEMAT naar grotere faciliteiten in het Industriepark van Noville-Les-Bois in Fernelmont, België. Al snel daarna werd Dominique Boucher vergezeld door zijn oudste zoon, Joan, en enkele jaren later sloot zijn tweede zoon, Yannick, zich aan.

Printemat is ontstaan uit de grafische kunsten en de wens om een alternatief aanbod van apparatuur en diensten te creëren voor professionals in dit vakgebied.

2020

In 2020, ondanks de COVID-crisis, investeerde het bedrijf in nieuwe faciliteiten in het Industriepark van Sombreffe in Boignée, België, gelegen langs de E42, met ruime opslagruimte en een showroom.


Gelegen nabij de steden Namen en Charleroi, langs de belangrijkste snelwegen E42, N4 en E411, en in de buurt van Brussels South Airport, leveren en installeren we machines in België, het Groothertogdom Luxemburg, Nederland en Frankrijk. We zijn ook actief in bepaalde landen in Afrika, waar we samenwerken met lokale partners voor verkoopondersteuning en technische assistentie.

Een Efficiënte technische service.

​Ons technisch team staat tot uw beschikking tijdens en na de garantieperiode. Onze technici krijgen regelmatig training in de nieuwste technologieën om te allen tijde volledig operationeel ter plaatse te zijn. De geografische verspreiding van onze technici maakt snellere responstijden mogelijk, en we kunnen reageren binnen 24 tot 48 uur.

Onz tweedehands producten

We bieden ook af en toe tweedehands apparatuur aan. Dit kan apparatuur omvatten die door ons is opgeknapt, demonstratieapparaten, inruilapparaten en meer. Aarzel niet om regelmatig onze tweedehands aanbiedingen op onze website en socialemediaplatforms te controleren! Of neem rechtstreeks contact met ons op via +32 (0)71 388 166.

Tweedehands